За здрави коски

Osteofit Forte, Magnesium + B6 и Calceed

Ефикасни сојузници на вашиот имунитет. Одржување на здрава коса, нокти и кожа.

 

Од нашиот Блог

Synergy Beta carotene 6mg 1+1 ГРАТИС во сите аптеки

Бета-каротинот е заслужен за многубројни важни функции поврзани со нашето здравје. Тој е еден е од најважните антиоксиданси и дејствува…

За здрави коски – Osteofit Forte, Magnesium + B6 и Calceed

Ефикасни сојузници на вашиот имунитет. Одржување на здрава коса, нокти и кожа. SYNERGY OSTEOFIT FORTE MAGNESIUM + B6 SYNERGY CALCEED

Кои се здравствените придобивки од пиењето суплемент за бета-каротин?

Бета-каротинот е еден од над 500те идентификувани пигменти кои припаѓаат на групата наречена каротиноиди. Тој е прекурсор на витаминот А…
Add to cart