Synergy Beta carotene 6mg 1+1 ГРАТИС во сите аптеки

Бета-каротинот е заслужен за многубројни важни функции поврзани со нашето здравје. Тој е еден е од најважните антиоксиданси и дејствува во борба против слободните радикали и е чувар на здравјето на нашите крвни садови и срцето. Зголемувајќи го имунитетот бета каротенот е значаен во борбата против акутни и хронични инфекции.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Add to cart