SYNERGY SHARK CARTILAGE 750 MG – AL

MË PAK DHEMBJE DHE LËVIZSHMËRI MË E LEHTË E KYÇEVE

Çfarë paraqet Synergy Kërce peshkaqeni?

Produkti përmban pluhur kërceje peshkaqeni i cili është i pasur me sulfat të kondroitit dhe glukozaminoglikanë të cilët veprojnë në ripërtëritjen e kërces së kyçeve dhe i modulojnë reaksionet imunologjike.

Përbërësit e kërces nga peshkaqeni veprojnë në ndërtimin dhe mirëmbajtjen e elementeve strukturore kryesore të kërces dhe në atë mënyrë luajnë rol të rëndësishëm në ruajtjen e lëvizshmërisë dhe padëmtimit përkatës të kyçeve, si dhe në regjenerimin e tyre. Rekomandohet te artriti, osteoartriti, lëvizshmëria e zvogëluar e kyçeve, dhembjet e kyçeve në qetësi dhe në lëvizje, te sportistët dhe njerëzit të cilët i janë ekspozuar mundimit të madh fizik, për mbrojtjen e kyçeve nga lëndimet si dhe për shërimin e tyre të shpejtë.

Hidratet e karbonit të cilat gjenden në kërcen e peshkaqenit kanë veprim imunoregulator dhe anti-inflamator.

Përshkrim

Veprimi i Shark cartilage 750mg

Sistemi motorik është i ndërtuar nga kockat, muskujt dhe kyçet, të cilët bashkërisht me indet lidhëse (ligamentet, kërcet, tendinat, qeset sinoviale etj.) i mundësojnë stabilitet dhe lëvizshmëri trupit.

Gjatë kalimit të kohës kyçet pësojnë ndryshime. Me kohë kërcet e kyçeve hollohen, përbërja e kërceve ndryshon (proteoglukanë) dhe kyçi bëhet më pak elastik. Hapësirat sinoviale  rrëshqiten më dobët njëra pas tjetrës, kurse ligamentet dhe tendinat të cilat e rrethojnë kyçin gjithashtu bëhen më të ngurta. Fuqia e muskujve fqinjë dobësohet, që mund ta zvogëlojë diapazonin e lëvizshmërisë së kyçeve.

Të gjitha këto bëjnë pjesë në proceset fiziologjike normale, por duhet të dimë se edhe ne vetë mund të bëjmë shumë për shëndetin e kyçeve tona, me mënyrë përkatëse të jetës dhe me ushqim të drejtë si dhe me përdorim të shtojcave në ushqim.

Kapsulat me kërcet e peshkaqenit janë alternativë natyrore për zbutjen e simptomave të dhembjes së kyçeve. Ekstrakti nga thellësitë e detit ka efekt antiedematoz, antiinflamator dhe mbrojtës. Në atë mënyrë i zvogëlon inflamacionet, siguron viskozitet dhe lubrifikim të kyçeve. Hulumtimet dhe përvojat shumëvjeçare dëshmuan se me ndihmën e kërceve nga peshkaqeni mund të suguroni vetvetes shumë vjet jetë pa dhembje dhe lëvizshmëri të rritur të kyçeve.

Përparësitë e Shark cartilage 750mg

  • produkt natyror 100%

Informacion shtesë

Состојка

Количина

Рскавица од ајкула

750 mg

Препорачано дозирање на SYNERGY Shark cartilage 750mg

Една- две капсули на ден после оброк.