SYNERGY VOLURINE® – (D-MANNOSE COMPLEX) – AL

D-MANNOSE COMPLEX: PËR TRAKT TË SHËNDOSHË URINAR

Çfarë paraqet Volurine®?

D-manoza është sheqer i thjeshtë natyror (monoglukonat) i cili me sukses ndihmon në luftë kundër Escherichia coli. Arrin shpejt në urinë dhe e ruan të shëndoshë traktin urinar.

Në rast të infeksionit, D-manoza ngjitet për bakterin, e mbulon të tërën dhe në këtë mënyrë pamundëson ngjitjen e baktereve në murin e fshikëzës së urinës. Edhe pse mekanizmi i veprimit është i ndërlikuar, teorikisht, nëse ka mjaft D-minozë në urinë, ajo do të lidhet për bakteret dhe në atë mënyrë do të pamundësojë ngjitjen e tyre në murin e fshikëzës së urinës, respektivisht pengohet infeksioni. Qelizat e Escherichia coli të mbëshjtellura me D-manozë bëhen jo ngjitëse dhe lehtë largohen me urinim nga organizmi.

Përshkrim

Veprimi i Volurine®

  • Parandaloni infeksionin urinare në mënyrë natyrore
  • Nuk duhet të prisni të shfaqen shenjat e infeksionit
  • D-manoza mund të përdoret gjatë tërë vitit dhe nuk ka efekte anësore
  • Sasia e mjaftueshme e D-manozës me lëngje të mjaftueshme, urinim normal, në mënyrë të thjeshtë dhe efikase në trajtimin e mjekimit dhe parandalimit të infeksioneve urinare!!
  • D-manoza nuk metabolizohet në organizëm dhe nuk ndikon mbi rregullimin e sheqerit në gjak, prandaj është e SIGURT PËR DIABETIKËT

Sipas studimeve të shumë universiteteve botërore, shumica e infeksioneve urinare janë të shkaktuara me bakterin tanimë mirë të njohur Escherichia coli. Ky bakter jeton normalisht në sistemin tone të tretjes dhe rreth rajonit të anusit, por shumë lehtë mund të kalojë në traktin urinar dhe në këtë mënyrë të shkaktojë infeksion. Rrjedha e urines e shpëlan fshikëzën, dhe me këtë edhe bakteret nga ajo. Mirëpo Escherichia coli këmbëngulëse në sipërfaqen e saj ka qerpikë të imët të cilët përmbajnë një substancë të ngjashme njitëses të quajtur lektin, me të cilën lehtë dhe fortë njgitet pas murit të fshikëzës së urinës dhe nuk mund të largohet me urinim. Statistika tregon se çdo e dyta grua ka së paku një infeksion me Escherichia coli në jetë. Burrat gjithashtu mund të marrin infeksion të fshikëzës së urinës, veçanërisht  ata me prostatë të zmadhuar. Trajtimi i zakonshëm i infeksioneve të traktit urinar edhe te gratë edhe te burrat është përdorimi i antibiotikëve. Escherichia coli është bakter këmbëngulës, ashtu që përdorimi afatgjatë i antibiotikëve i shkatërron edhe bakteret e mira në organizëm, së pari në traktin tonë digjestiv, që mund të shkaktojë dhe probleme të tjera shëndetësore.

PËRPARËSITË E VOLURINE COMPLEX

Studimet e shumta aktuale dëshmojnë se D-manoza është më shumë se praktike, parandalim dhe terapi e sigurt dhe efikase në luftë për trakt të shëndoshë urinar.

  • Efekt sinergjetik i D-manozës, ekstrakt i boronicës së kuqe dhe vitaminës C
  • E sigurt për diabetikët, gratë shtatëzëna dhe fëmijët
  • Ekstrakti i boronicës së kuqe përveç D-minozës përmban edhe proantocianidina të cilat gjithashtu parandalojnë që Esherichia coli  të ngjitet pas uretrës ose fshikëzës së urines
  • Efekt imunostimulativ
  • Mundësi për përdorim afatgjatë dhe parandalues

Informacion shtesë

Состојка

Количина

D-Mannose

420 mg

Cranberry extract

200 mg

Vitamin C

15 mg

Dozimi i rekomanduar i VOLURINE® (D-manosse complex)

Një kapsulë tri herë në ditë, 10-20 ditë