Synergy Beta Carotene 6mg – Blej 1 Merrni 1 në të gjitha barnatoret

Beta carotene është një antioksidant që shndërrohet në vitaminën A dhe luan një rol shumë të rëndësishëm në shëndetin tonë. Shtë një nga antioksidantët më të rëndësishëm dhe vepron në luftën kundër radikalëve të lirë dhe është mbrojtësi i shëndetit të enëve të gjakut dhe zemrës sonë. Shtë një nga përbërësit kryesorë në luftën kundër infeksioneve akute dhe kronike.

Add to cart